kunststof ramen

Kunststof ramen

Wij leveren en monteren zeer hoogwaardige kunststof kozijnen van VEKA. Dit topmerk voldoet aan alle eisen van het Nederlandse Bouwbesluit. De profielen van deze kozijnen bestaan uit 7 kamers. Wij plaatsen in alle kozijnen naar wens bijpassende beglazing zoals het duurzame HR++ of triple glas.

VEKA kent twee systemen: Topline NL en Topline AD.

Topline NL

Dit is een verdiept kozijnsysteem, waarbij u kunt kiezen tussen naar binnen- en naar buitendraaiende ramen en deuren. Dit verdiepte profiel past perfect bij de Nederlandse bouwstijl en architectuur. Bovendien is Topline NL bijzonder geschikt als hoogwaardige en duurzame vervanging van bestaande kozijnen. Ideaal als u gaat renoveren.
Image
Image
Image

Topline AD

De Topline AD is een modern kunststof kozijnprofiel. Dit systeem van VEKA onderscheidt door:

  • eigentijdse vormgeving
  • hoge isolatiewaarde
  • geluidswering
  • duurzaamheid

Het profiel is zodanig dat het de kozijnen een moderne uitstraling geeft en daardoor past bij vernieuwende architectuur.

Image
Image
Image

Kunststof kozijnen in heel veel kleuren

Het voordeel van kunststof kozijnen is niet alleen dat deze onderhoudsarm zijn maar dat deze in heel veel kleuren leverbaar zijn. Schilderen is verleden tijd! Ook voor monumentale en karakteristieke panden zijn er passende kleuren zoals crème en monumentaal groen. Het is tevens mogelijk kozijnen met folie te leveren. Ook in folie is de collectie kleuren zeer uitgebreid.

Degelijk hang- en sluitwerk

Al het hang- en sluitwerk is inbraakwerend en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.