kunststof schuifpui

Kunststof Schuifpui

Maak een woon- of slaapkamer extra licht en ruimtelijk met een kunststof schuifpui. Door het grote glasoppervlak haalt u uw tuin of terras als het ware naar binnen!

Inderhees levert en installeert de volgende typen kunststof schuifpuien:

  • hefschuifdeuren
  • parallel-schuifkiepdeuren
  • vouwschuifdeuren

VEKA Schuifpuien

Wij zijn leverancier van kunststof schuifpuien van VEKA. VEKA biedt kunststof hefschuifdeuren met een enorm groot glasoppervlak, voor een geweldig ruimtelijk effect! Daarnaast kent VEKA een geruisloos en bijzonder licht loopsysteem. Uw schuifpui vraagt bijzonder weinig onderhoud.

Vertrouw op kwaliteit en veiligheid

Overweegt u schuifdeuren te plaatsen of te vervangen? Kies dan voor kwaliteit. Door de toepassing van HAUTAU of GU hang- en sluitwerk en het gebruik van stalen en aluminium constructies weet u dat u goed zit. Dat geldt ook voor het veiligheidsaspect. De schuifdeuren van VEKA zijn voorzien van meerdere sluitnokken, een afsluitbare binnengreep en een uittilbeveiliging. Hier kunt u op vertrouwen!

Grote oppervlakte

Kunststof hefschuifdeuren kunnen wij realiseren tot meer dan zes meter breed en drie meter hoog. Tweedelige en vierdelige combinaties kunnen voor bijna vijftig procent geopend worden. Een onderhoudsvriendelijke aluminium of hardstenen onderdorpel wordt in de vloer geplaatst hierdoor is er geen hinderlijke drempel als de schuifdeur geopend is.